Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragičan završetak potrage

Tijelo nestalog 32-godišnjaka pronađeno u Cetini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja Split pronašli su danas u rijeci Cetini, na predjelu tzv. Pločasti most, mrtvo tijelo 32-godišnjeg I.M. iz Cetine, priopćila je Policijska uprava šibensko-kninska.

Mladićev nestanak prije 10-tak dana, 22. siječnja, policiji je prijavila njegova majka. Nestalog Iliju Medića pripadnici splitskog HGSS-a pronašli su nakon ponovljene pretrage rijeke Cetine danas oko 11 sati, ispod površine vode, uglavljenog u stjenovite procjepe i granje, izvijestio je pročelnik HGSS-a Vinko Prizmić.

Pročitajte i ovo Dario Tonković Iz Višnjice Policija treba pomoć: Nestao je Dario Tonković, jeste li ga vidjeli? Slika nije dostupna Tragali jučer i danas Pronašli nestalog dječaka promrzlog u potoku

Pripadnici HGSS-a su tijelo izvukli iz vode i u tijeku je policijski očevid o okolnostima smrti. Po nalogu istražnog suca tijelo će radi obdukcije biti prevezeno u Opću bolnicu Knin.

>> Knin: Potraga za nestalim 32-godišnjakom

U proteklih 10-tak danas za nestalim mladićem tragalo se helikopterom, te je organizirana i opsežna potraga terena u kojoj su sudjelovale stanice HGSS Šibenik i Split. Ovo je treći put da se pretražuje rijeka Cetina nizvodno od izvora. Tijelo je uočeno danas nakon pažljivog pretraživanja jer je u međuvremenu vodostaj rijeke nešto pao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene