Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OČEVID U TIJEKU

Tragedija u Sesvetama: U teškoj nesreći poginuo djelatnik Čistoće

U nesreći u Sesvetama poginuo radnik Čistoće (Foto: Dnevnik.hr) - 2
U nesreći u Sesvetama poginuo radnik Čistoće (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Mjesto na kojem je došlo do nesreće (Foto: Google Maps) Mjesto na kojem je došlo do nesreće (Foto: Google Maps) Foto: Google Maps U nesreći u Sesvetama poginuo radnik Čistoće (Foto: Dnevnik.hr) - 5 U nesreći u Sesvetama poginuo radnik Čistoće (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Foto: DNEVNIK.hr U nesreći u Sesvetama poginuo radnik Čistoće (Foto: Dnevnik.hr) - 4 U nesreći u Sesvetama poginuo radnik Čistoće (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr U nesreći u Sesvetama poginuo radnik Čistoće (Foto: Dnevnik.hr) - 3 U nesreći u Sesvetama poginuo radnik Čistoće (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 U nesreći u Sesvetama poginuo radnik Čistoće (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/5 >>
Do nesreće je došlo oko 10:30 blizu adrese Bihaćka 25, u Sesvetama.

Iz Policijske uprave zagrebačke javili su kako je danas oko 10:30 u Sesvetama, Bihaćka 25, došlo do teške prometne nesreće.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja

Po informacijama PU zagrebačke, u nesreći je jedna osoba smrtno stradala.

Neslužbeno doznajemo da je do tragedije najvjerojatnije došlo kad je djelatnik Čistoće vozeći kamion unatrag pregazio kolegu koji je stajao iza njega. Okolnosti same nesreće još nisu poznate.

Nakon nesreće oglasili su se iz Zagrebačkog holdinga i podružnice Čistoća te izrazili duboko žaljenje i sućut obitelji tragično stradalog radnika u Sesvetama.

"Do nesreće je došlo prilikom jutrošnjeg odvoza otpada, a istražne radnje vezane za ovaj događaj još su u tijeku. Iako su sve nadležne službe odreagirale u najkraćem mogućem vremenskom roku, nažalost našem kolegi nije bilo pomoći. Zagrebački holding d.o.o i podružnica Čistoća poštuju sve zakonske propise vezano za zaštitu na radu, ali je, nažalost, došlo do nesretnog događaja koji se nije mogao predvidjeti", naveli su iz Holdinga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene