Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaustavila ih policija

Sukob navijača? Hrpa huligana na autocesti trčala s palicama u rukama blizu Ježeva

Policija, ilustracija (Foto: PU zagrebačka)
Policija, ilustracija (Foto: PU zagrebačka) Foto: PU zagreba?ka
Grupa mladića trčala su uz autocestu A3. U rukama su im bile letve ili palice. Policija ih je zaustavila kod naplatnih kućica Ježevo.

"Bila sam u autobusu, svi su gledali što se događa. Vidjeli smo nekakav auto i oko njega su bili mladići. Odjedanput su počeli trčati i nešto su bacali. Policija je došla za desetak minuta. Jedan policajac pitao je vozača autobusa gdje su ti mladići, on im je odgovorio da su krenuli u smjeru Zagreba", kazala je jedna od putnica iz autobusa.

Pročitajte i ovo Ukradena ogrlica, ilustracija Policija traži lopova Razbojnik u Zagrebu ženama krao nakit: Jednoj s vrata strgnuo "nekoliko tisuća eura" Boysi dočekani bakljadom pred aerodromom Bit će kažnjeni Policija privela izgrednike s dočeka Boysa, za puštene iz zatvora traže zabranu ulaska na utakmice

U nedjelju su od 17:30 na Maksimiru igrali Dinamo i Osijek. Incident se dogodio sat vremena prije utakmice. Neslužbeno se doznaje da se radi o sukobu navijača, Kohorte i Bad Blue Boysa, piše 24sata.

Putnici iz vozila koja su prolazila pored grupe huligana kazali su da su mladići završili na koljenima, s rukama u zraku te da su vidjeli dvije policijske marice i nekoliko službenih automobila.

Iz zagrebačke policije potvrdili su da se utvrđuju sve okolnosti ovog događaja. Poručuju da će više informacija biti poznato naknadno.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene