Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KRIM ISTRAŽIVANJE U TIJEKU

Stravično ubojstvo žene na Krku: Nitko je nije vidio danima, ali susjedima je jedan detalj bio alarmantan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak navečer u gradu Krku pronađeno je beživotno tijelo jedne žene, strane državljanke. Policija je potvrdila da je riječ o ubojstvu.

Beživotno tijelo ženske osobe, strane državljanke, pronađeno je u večernjim satima u zgradi u gradu Krku. ''U poslijepodnevnim satima u mjestu Krku počinjeno je ubojstvo strane državljanke'', navela je policija večeras u priopćenju. 

Susjede su alarmirale spuštene rolete stana u kojem je pronađeno tijelo nesretne žene, koja je navodno zadavljena. Nitko je nije vidio nekoliko dana, a kako tvrde susjedi, tijekom vikenda se iz tog stana čula vika, piše Novi list.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Muškarac umro na mjestu Prijeti mu do 40 godina zatvora: Istražni zatvor za sina kojeg sumnjiče da je sjekirom u snu zatukao oca

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jer je plakao cijelu noć Zločin koji je zgrozio Italiju: Muškarac iz Hrvatske ubio svoje dijete (2), mučio ga i na njemu gasio čikove

Navodno je riječ o sestri vlasnice stana u kojemu je tijelo pronađeno. Susjedi tvrde da su se tijekom noći sa subote na nedjelju dulje vremena čula glasna svađa i lom, a sve je utihnulo oko jedan sat nakon ponoći.

Kako se čini po kazivanju susjeda, moguće je i da je suprug puna tri dana bio u stanu sa svojom mrtvom partnericom.

Viđen je kako oko svog bijelog Volva njemačkih registarskih pločica, i u utorak navečer još uvijek parkiranog na cesti pred prostranim dvorištem luksuzne zgrade s bazenom, rastrojeno hoda te sa sebe skida i na tlo odbacuje odjeću.

Susjed i suvlasnik kuće u večernjim satima policiji su davali iskaz, piše Novi list. Iz PU primorsko-goranske i za DNEVNIK.hr potvrdili su da je kriminalističko istraživanje u tijeku. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene