Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VELIKA TRAGEDIJA

Stravični zločin: Policija objavila detalje o ubojstvu brata i samoubojstvu u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je objavila priopćenje o ubojstvu i samoubojstvu koje je jučer potreslo Zagreb.

Stanovnike Zagreba jučer je potresla vijest da su u naselju Savica pronađena tijela dvojice muškaraca. Policija se danas o svemu oglasila priopćenjem.

Pročitajte i ovo Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um" Ivan Bulj izišao iz zatvora Ubojica na slobodi Ivan Bulj, koji je prije 22 godine ubio 17-godišnju Anđelu, izišao iz zatvora: "Nevin sam. Svakako ću se vratiti u Sinj''

 

"Između 16. i 18. rujna, od 7 do 15 sati na Trnju u Ulici Vladimira Ruždjaka, 42-godišnjak je u stanu oštrim predmetom usmrtio 44-godišnjaka, a nakon čega je 42-godišnjak 18. rujna počinio samoubojstvo skakanjem s visine.

Tijela su prevezena na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Očevid je uz stručnu pomoć ekipe za očevide obavila zamjenica Županijskog državnog odvjetnika", objavila je danas zagrabačka policija.

Kako se neslužbeno doznaje, riječ je o zločinu u obitelji, točnije obračunu dvojice braće u kojem je jedan ubio drugoga pa potom i sebe.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene