Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uho je spašeno

Strava u Kistanjama: Htjeli mu iskopati oči pa mu odgrizli uho

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nikola Berišić, 30-godišnji mještanin Kistanja, Hrvat doseljen s kosovskog Janjeva, u subotu je u središtu mjesta, ničim izazvan doživio najprije krajnje neugodan i stravičan napad trojice nasilnika

Nakon verbalnih uvreda trojica napadača su Berišića uhvatili u zagrljaj, počeli udarati i grebati noktima želeći mu izvaditi oči, te mu je na koncu brutalnog napada, jedan od napadača, 32-godišnji M. Đ., zubima odgrizao cijelo lijevo uho i potom ga iz zakrvavljenih usta ispljunuo na pločnik.

Pročitajte i ovo Operacija, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 napadač mu odgrizao dio uha Francuzu (20) napadnutom u Splitu nisu uspjeli spasiti ušku: "Sjedio je ispred bolnice s komadom uha u čaši i plakao” Policija, ilustracija (Hrvoje Jelavić/PIXSELL) Krivo mu pogledao curu? Krvavo jutro u Splitu: Posvađao se s Francuzom, potukli se, a onda mu usred grada odgrizao dio uha

Nakon što je odgriženo uho palo na pločnik na očigled desetine zaprepaštenih mještana koji su bili na obližnjem štekatu kafića, napadači su sjeli u BMW i velikom brzinom pobjegli iz Kistanja, dok je teško ozlijeđeni Berišić u stanju šoka ostao ostao na nogama dok mu se iz rane na glavi niz tijelo slijevala krv, piše Slobodna Dalmacija..

Tog trenutka netko od prisebnih mještana pokupio je otpalo uho s pločnika, dohvatio sa šanka kafića staklenu čašu, pohranio ga unutra i stavio malo leda, nakon čega su po dolasku policije, uho zajedno s čašom spremili u plastični ljetni hladnjak.

Dvosatnim operativnim zahvatom zašiveno uho

Žurni transport ozlijeđenog Berišića i otkinutog uha pod rotacijom i sirenom obavili su kninski policajci. Berišiću je primarna liječnička pomoć ukazana u OB Knin, nakon čega je zajednički trasport prebačen u kola Hitne pomoći i proslijeđen u šibensku Opću bolnicu, gdje su mu tijekom noći kirurzi u dvosatnom operativnom zahvatu zašili uho.

'Želio sam na kavu u obližnji kafić i nakon što sam parkirao automobil njih trojica su odmah otpočeli s dobacivanjem i vrijeđanjem' kazao je ozlijeđeni Berišić s bolesničke postelje.'Nisam želio sukob i počeo sam otvarati vrata automobila želeći otići, ali se tada Đuđa okomio na mene', ispričao je ozlijeđeni Berišić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene