Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privedeno 12 navijača

Kod Sinja napadnuti navijači Željezničara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Navijači Hajduka oštetili su automobil navijača Željezničara nakon jučerašnje utakmice, tijekom koje je privedeno 13 osoba.

Na cesti na sinjskom području na predjelu Jabuka, četiri nepoznate muške osobe u vozilu austrijskih registracija presreli su osobno vozilo bosanskohercegovačkih registarskih oznaka u kojem su bile četiri osobe, priopćili su iz PU splitsko - dalmatinske. Muškarci koji su oko vrata nosili šalove Hajduka s palicama su razbili vjetrobransko i bočna stakla na vozilu BiH registracija u kojem su bili navijači Željezničara. Vozač je pobjegao i prijavio slučaj policiji.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe"

U njegovom je vozilu po dolasku policije pronađena palica i bengalka, za koje je rekao da su u auto stavili napadači. U policiji napominju kao su se spomenuti navijači Željezničara svojevoljno udaljili od kolone koju je čuvala policija. U ovom incidentu nema ozlijeđenih i oštećeni nisu željeli podnijeti kaznenu prijavu. Materijalna šteta na vozilu procjenjuje se na oko 4.500 kuna, a policija traga za počiniteljima.

Inače, na prijateljskoj utakmici Hajduka protiv Željezničar iz Sarajeva, a na kojoj je bilo 6.500 gledatelja, tijekom privođenja jednog BiH državljanina zbog paljenja bengalke na stadionu došlo je do napada navijača Željezničara na policajca koji je zadobio lakše tjelesne ozlijede. Jedan od gostujućih navijača policajca je udario nogom u zatiljak. Trojica su privedena na kriminalističku obradu. Još je privedeno osam navijača Hajduka. (i.D. / Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene