Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Niz pitanja bez odgovora

Tragedija na Papuku: Muškarci koji su se smrznuli bili su slabo obučeni i u tenisicama. Još se ne zna što su radili usred mećave

Aktualno Galerija Strava na Papuku - 3 Strava na Papuku - 3 Foto: DNEVNIK.hr Strava na Papuku - 1 Strava na Papuku - 1 Foto: DNEVNIK.hr Strava na Papuku - 2 Strava na Papuku - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Strava na Papuku - 4 Galerija 1/4 >>
Tragedija na Papuku. Pronađena su smrznuta tijela dvojice muškaraca. Razlog smrti trebao bi biti poznat po dovršetku obdukcije.

Strava na Papuku - dva smrznuta tijela pronađena su na šumskom predjelu između Slatinskog Drenovca i Velike.

Pročitajte i ovo Ilustracija Slijedi obdukcija Muškarac pao iz čamca i poginuo, policija istražuje uzrok smrti Plinovod Od padova kroz prozor do zatajenja srca Što se to događa u ovoj naftnoj kompaniji? Preminuo četvrti visokorangirani menadžer, svi umrli pod neobičnim okolnostima

"Beživotno tijelo koje je pronađeno u ponedjeljak ujutro pronašla je zimska služba koja radi na održavanju naših prometnica. Drugo tijelo je pronađeno nekoliko sati kasnije, nekoliko kilometara dalje od prvog", rekao je ravnatelj Parka prirode Papuk Alen Jurenac.

Pa se otvorio niz pitanja: Što su muškarci tamo radili uoči snježne mećave u kojoj je napadalo i do pola metra snijega? Jesu li se poznavali, te na koncu - od čega su umrli?

Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru naložilo je obdukciju pronađenih mrtvih tijela te će se po dovršetku obdukcije moći utvrditi točan uzrok smrti, priopćili su iz ŽDO Bjelovar.

"U Općoj bolnici Virovitica od strane obitelji provedeno je prepoznavanje dvoje smrznutih tijela muških osoba gdje je pritom utvrđeno da se radi o 26-godišnjaku i 38-godišnjaku s područja Županije požeško-slavonske", kazao je Josip Štajdohar, glasnogovornik PU virovitičko-podravske.

Neslužbeno doznajemo - stradali su pronađeni gotovo zatrpani u snijegu. Slabo obučeni i u tenisicama.

Ravnatelj Parka prirode zato apelira na one koji ove dane planiraju na Papuk da provjeravaju vremensku prognozu i nose zimsku opremu.

"Zimska jakna adekvatna, isto tako obuća je tu ključna, zimske cipele koje su nužne u takvim situacijama", upozorava Jurenac.

Obdukcija tijela, javlja policija, bit će dovršena u srijedu.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene