Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava NA ISTOKU HRVATSKE

Autom ga stisnuo uz ogradu, ščepao i pucao mu u glavu. Policija ga je nakon ispitivanja pustila na slobodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu otvorilo je istragu protiv 50-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog pokušaja ubojstva.

U DORH-u su priopćili kako postoji osnovana sumnja da je 50-godišnji okrivljenik 16. srpnja 2018. oko 19:45 sati u Slavonskom Brodu, pokušao ubiti mladića.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završen očevid U Slavonskom Brodu pijani vozač izazvao tešku prometnu nesreću: Jedna je osoba poginula Zrak u Slavonskom Brodu - 4 Borba traje godinama Hrvatski grad na neslavnom vrhu Europske unije: Stanovnici zbog velikog problema godinama traže pomoć politike

Nakon verbalnog i fizičkog sukoba na ulici između njegovog sina i 28-godišnjeg hrvatskog državljanina, u namjeri da usmrti 28-godišnjaka, osobnim automobilom krenuo je prema njemu.

Ušao je u dvorište jedne obiteljske kuće pri čemu je automobilom razbio vrata dvorišta.

Osnovano se sumnja da se dovezao do oštećenika koji je pokušavao preskočiti zid ograde dvorišta i stisnuo ga automobilom uz zid ograde, a potom kroz prozor vozačevih vrata jednom rukom uhvatio mladića, a drugom rukom iz nepoznatog vatrenog oružja ispalio hitac u njegovu glavu.

Mladić je zadobio prostrijelnu ranu donje čeljusti i vrata, a život mu je spašen hitnom kirurškom intervencijom.

Nakon ispitivanja okrivljenika, Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu je donijelo rješenje o određivanju mjera opreza kojim je okrivljeniku naložena zabrana približavanja oštećeniku i uspostavljanja ili održavanja veze s oštećenikom te obveza redovitog javljanja u nadležnu policijsku upravu. Dakle, (zasad) je pušten na slobodu.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene