Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prognoze nisu optimistične

Slavonski Brod: Djevojčicu teško ozlijedila petarda bačena s balkona u masu ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvanaestogodišnja djevojčica teško je ozlijeđena prilikom eksplozije petarde u masi ljudi na brodskom Korzu.

Od petarde bačene s balkona zgrade u najvećemu slavonskobrodskom stambenom naselju Andrije Hebranga, jučer u 2 sata poslije ponoći teško je ozlijeđena 12-godišnja djevojčica. Još uvijek neutvrđeni počinitelj zapaljenu je petardu bacio među skupinu koja je na središnjem šetalištu u ovom naselju, kojeg stanovnici nazivaju Korzo, slavila Novu godinu.

Pročitajte i ovo Vojnici koji se bore protiv Boko Harama Otmica iz škole Djevojčica koju je prije 10 godina oteo Boko Haram spašena je, ali nije bila sama... Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

Tijekom novogodišnjeg slavlja u Hrvatskoj 10 ozlijeđenih

U eksploziji je stradalo oko nesretne djevojčice, koja je hitno operirana i hospitalizirana u brodskoj Općoj bolnici dr. Josipa Benčevića. Kako neslužbeno doznajemo, zdravstveno stanje ozlijeđene dvanaestogodišnjakinje vrlo je ozbiljno, a prognoze za ozlijeđeno oko nisu nimalo optimistične.

Novogodišnja noć u Slavonskom Brodu tako je, unatoč upozorenjima policije i drugih nadležnih institucija, obilježena ozbiljnim incidentom uzrokovanim neodgovornom uporabom pirotehničkih sredstava. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene