Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kazneno prijavljen

Suspendirali ga: Policajac na računalu imao snimke seksualnog zlostavljanja djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je otkriveno da je u računalu imao fotografije i video zapise koji prikazuju seksualno zlostavljanje djece, sisačko-moslovačka policija suspendirala je i uz kaznenu prijavu privela policajca ove Policijske uprave.

Policija je u četvrtak priopćila kako je kriminalističko istraživanje nad tim policajcem, za kojega se ne navodi koje je dobi, provela u suradnji sa Službom kibernetičke sigurnosti Uprave kriminalističke policije Ravnateljstva policije, zbog povrede službene dužnosti.

Pročitajte i ovo Ubijeni Jesse Baird i Luke Davies Optužen za dva ubojstva Traje potraga za tijelima voditelja i njegova dečka, ubio ih je policajac: Otkriveno što je ubojica radio satima nakon ubojstva Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja

Sumnjiči ga se da je od travnja 2018. do svibnja ove godine na svom računu elektroničke pošte i digitalnim medijima posjedovao više fotografija i video zapisa koji prikazuju seksualno zlostavljanje djece.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja on je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Odlukom načelnika PU sisačko-moslavačke osumnjičeni policajac odmah je udaljen iz službe, te će protiv njega biti pokrenut disciplinski postupak zbog teže povrede službene dužnosti, kažu u sisačko-moslovačkoj policiji. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene