Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRLJAVA POSLA

FOTO Bombastičan ulov hrvatskih policajaca i carinika: Pogledajte što su i kako razbojnici pokušali prokrijumčariti

Droga Karasovići 1
Droga Karasovići 1 Foto: PU Dubrovačko-neretvanska
Hrvatski policajci i carinicu, pretraživši autobus albanskih tablica na granici na GP Karasovići, pronašli su veliku količinu kokaina i heroina.

Policijski službenici granične policije Gruda zajedno su s djelatnicima carine 14. prosinca u večernjim satima na GP Karasovići pretresli prazni putnički autobus albanskih tablica kojim je upravljao 33-godišnjak, dok je 41-godišnjak bio suvozač.

Pri pregledu autobusa u prtljažnom su prostoru uočene preinake, zbog čega se posumnjalo na krijumčarenje te je zatražen nalog za pretragu.

Temeljem naloga Općinskog suda u Dubrovniku tijekom jučerašnjeg dana obavljena je pretraga autobusa, a u duplom dnu, izrađenom ispod spavaonice vozača, pronađeno deset pakiranja omotanih prozirnom folijom. U pet pakiranja nalazio se heroin, ukupne težine 5,4 kg, dok se u preostalih pet pakiranja nalazio kokain, ukupne težine 5,6 kg.

Dvojica albanskih državljana su uhićena, a kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je njihova odredišna zemlja bila jedna od zemalja Zapadne Europe.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zabrinjavajući podaci Djeca i tinejdžeri masovno se predoziraju, kupuju krivotvorene droge: Umiru zbog jačih opijata

Pročitajte i ovo Ilustracija Speed i ecstasy Policija pretražila "dilerov" stan i pronašla veliku količinu teških droga: Sam je proizvodio

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama osumnjičeni su muškarci uz kaznenu prijavu kasno sinoć predani pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene