Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon nogometne utakmice

'Ovo je pokušaj likvidacije zbog Hajduka'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati muškarac jučer oko 22.15 sati ranio je nogometnog menadžera Marija Franića (40) u Papandopulovoj ulici u Splitu.

Franić je ranjen u lijevu i desnu natkoljenicu te je prebačen u splitsku bolnicu gdje se oporavlja, a ozljede su okarakterizirane kao lakše, potvrdila je PU splitsko-dalmatinska.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Suđenje za ubojstvo Pukanića Franjićeva obitelj traži tri milijuna kuna odštete Slika nije dostupna 2010. - Godina pomoraca 30-tak tisuća hrvatskih pomoraca dobiva dodatnu zaštitu

Policiji je Franić rekao da je na njega pucano nakon što se parkirao svojim Porscheom, splitskih registarskih oznaka, do njegovog automobila prišao muškarac koji je ispalio nekoliko hitaca prema njemu.

Policija traga za napadačem, a Franića su odvezli u bolnicu, gdje su ustanovili da je samo lakše ozlijeđen. Franić je u nogometnim krugovima poznat kao menadžer hajdukova igrača Ivana Rodića. Policija pokušava utvrditi tko je počinitelj te ima li ovaj napad veze s nogometnim klubovima.

Franić: Ovo je pokušaj likvidacije zbog Hajduka

'Još dok sam bio u automobilu na samo pola metra mi je prišao jaki, krupni tip, kockaste glave, sa šiltericom i šalom preko nosa. Vidio sam ga u retrovizoru. Kada je počeo pucati bacio sam se na susjedno sjedalo, pa mi je propucao noge', rekao je novinarima Franić. On smatra kako je napad na njega pokušaj likvidacije, a ne poruka. Uvjeren je kako je netko sa stadiona Poljud dojavio napadaču da je krenuo ranije kući jer drugačije njegov egzekutor nije mogao znati kada će se vratiti kući.

'Sve je to povezano s Hajdukom. Uvjeren sam u to jer se vjerojatno ljudima ne sviđa baš puno kada kažem ono što mislim', dodao je Franić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene