Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pronađeni kradljivci brončanih poprsja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brončana poprsja Dore Pejačević, Vatroslava Lisinskog i Matije Antuna Reljkovića vrijedna 135 tisuća kuna, ukradna u Našicama, pronađena su u noći s četvrtka na petak u dvorištu obiteljske kuće, vlasništvo R.A., u obližnjim Budimcima.

Poprsja su bila postavljena ispred dvorca Pejačević u središtu Našica te ispred našičke srednje škole, a pronađena su u dvorištu obiteljske kuće R.A. skrivena u jutenim vrećama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čestitao na Facebooku I Zoran Milanović gledao rukometašice: "Ovo je još jedan dokaz da bez obzira na poneki poraz moraš ustati i igrati dalje" Slika nije dostupna Dvojac kriv za 20 krađa Uhićeni serijski kradljivci: Krali su po cijeloj Hrvatskoj, napravili štetu od 79.000 kuna

U policijskoj postaji u Našicama u tijeku je kriminalistička obrada nad R.A. te nad S.Đ. i Z.B. iz Vukojevaca. 

Sva su trojica hrvatski državljani. Osumnjičeni su da su sudjelovali u tom kažnjivom djelu, a nakon kriminalističke obrade bit će privedeni u istražni centar Županijskoga suda u Osijeku.

Dosadašnja kriminalistička obrada pokazala je da su poprsja trebala biti preprodana kao sekundarne sirovine, a bila su izložena tijekom današnje konferencije za novinare u Policijskoj postaji Našice i na njima nema većih oštećenja.

Pronađeni su i počinitelji koji su noć prije ukrali poprsje ispred Osnovne škole Josipa Kozarca u Semeljcima. Riječ je o počiniteljima također s našičkoga područja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene