Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policija istražuje slučaj

Strava u Splitu: Životinja obješena na Rivi, uginula u mukama? Isprva se činilo da je pas, ali...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na rivi u Splitu pronađen je leš mačke na vezištu brodova. Policijska je istraga u tijeku te se utvrđuju okolnosti događaja.

Lokalni dalmatinski medij objavio je vijest da je na vezištu za brodove, na rivi u Splitu, pronađen leš životinje. Isprva se mislilo da je netko objesio psa i mučio ga dok se nije utopio. Jedan je čitatelj o svemu obavijestio odjel za komunalno gospodarstvo i udrugu za zaštitu životinja, piše Dalmacija danas.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović "Obnova je bila kokošarenje" Milanović o tome kaže li se Banija ili Banovina: "Sjećam se uzrečice Banija je... ne mogu dovršiti zbog opscenosti. Više fakat ne znam kaj je istina"

No policija nam je potvrdila da je u tijeku istraga te informacija i poznatih okolnosti zasad nema. Djelatnik splitskog odjela udruge za zaštitu životinja AS-EKO rekao je da je riječ o velikoj mački, a ne o psu, kako se nagađalo. Ne zna se je li mačka sama upala u more i zaglavila, je li uginula pa ju je more izbacilo na vezište ili je ubijena, govori djelatnik.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lagao o broju štićenika Uhićen vlasnik ilegalnog doma za starije u kojem su preminule dvije korisnice

Također, nezahvalno je špekulirati kako je došlo do tragičnog događaja te će se nakon policijske istrage znati detalji.

''Postupajući po zaprimljenoj dojavi, utvrđeno je da je Komunalno redarstvo Grada Splita zaprimilo dojavu jučer oko 18 sati te su izvijestili tvrtku AS-EKO, ovlaštenu za uklanjanje i zbrinjavanje leševa životinja, čiji su djelatnici izišli na mjesto pronalaska, utvrdila da se radi o uginuloj mački te je leš uklonjen. O okolnostima tog događaja u tijeku je kriminalističko istraživanje'', izvijestili su iz policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene