Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PGP Gruda

FOTO/VIDEO U dva dana policija uhvatila trojicu dilera iz Albanije, pokušali su prošvercati heroin

Aktualno Galerija Heroin na PGP Gruda - 1 Heroin na PGP Gruda - 1 Foto: PU dubrovačko-neretvanska Heroin na PGP Gruda - 2 Heroin na PGP Gruda - 2 Foto: PU dubrovačko-neretvanska Heroin na PGP Gruda - 3 Heroin na PGP Gruda - 3 Foto: PU dubrovačko-neretvanska Heroin na PGP Gruda - 4 Heroin na PGP Gruda - 4 Foto: PU dubrovačko-neretvanska +2 Heroin na PGP Gruda - 5 Galerija 1/7 >>
Nakon što su policajci Postaje granične policije Gruda u utorak spriječili krijumčarenje 11 kg heroina kojeg su dvojica Albanaca pokušala prošvercati u autu, u četvrtak su s drogom uhvatili i 24-godišnjeg Albanca.

24-godišnji Albanac je u četvrtak nešto iza ponoći, u autu albanskih nacionalnih oznaka, došao na Granični prijelaz Karasovići.

Policajci su posumnjali da krijumčari drogu. Zatražili su i dobili od Županijskog suda u Dubrovniku nalog za pretragu njegova auta.

U prednjem dijelu vozila, između motora i instrument ploče, pronašli su prepravljeni prostor u kojem je pronađeno 20 paketa s ukupno 11 kg heroina i mala količina kokaina.

Pročitajte i ovo Zaplijena droge Nova zapljena droge VIDEO/FOTO Pas nanjušio 11 kila heroina u automobilu: Albanci pali na granici, ovako su pokušali sakriti pakete

Heroin je bio namijenjen zapadnoeuropskom narkotržištu. 24-godišnjak je kasno sinoć, pritvoren uz kaznenu prijavu.

Pročitajte i ovo Zapljena marihuane ZAVRŠIO IZA REŠETAKA FOTO Kakav ulov policije! Na Bajakovu pao s gotovo 300 kilograma marihuane, pogledajte gdje ju je sakrio

Posljednjih pet godina policija je u Grudama spriječila šverc više od pola tone marihuane, 1100 komada indijske konoplje, oko 18.000 tableta koje se nalaze na popisu droga, 26 kg heroina, 6 kg kokaina i 250 kg ketamina.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene