Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U ISTRI

Preminuo jedan od dječaka koji su teško ozlijeđeni početkom lipnja: Vozili se bez kaciga i sudarili s traktorom koji ih je pregazio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak koji je u nesreći sudjelovao u svojstvu putnika na motociklu preminuo je u bolnici 26. lipnja, nakon što su on i vozač motocikla početkom mjeseca imali tešku prometnu nesreću u kojoj je sudjelovao i traktor koji ih je pregazio.

U srijedu, 9. lipnja u naselju Zovići na području Pazina teško su ozlijeđena dvojica maloljetnika nakon što su se sudarili s traktorom. 

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Hitna pomoć, ilustracija Crni dan u Varaždinu Beba ozlijeđena u nesreći, a u drugom sudaru ozlijeđen dječak (12)

U sudaru su pali na tlo su vozač motocikla i maloljetni suvozač pali na tlo, traktor ih je pregazio, nastavio kretanje nizbrdicom i zabio se u dvorišni zid.

Policija je objavila da je 26. lipnja u večernjim satima u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu mladić koji je bio suvozač podlegao ozljedama.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene