Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NERAZJAŠNJENA NESREĆA

Preminuo od zadobivenih ozljeda: Popeo se na krov, pao dok je pokušavao sići

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija u ponedjeljak je priopćila da je u KBC-u Sestara milosrdnica u nedjelju preminuo 26-godišnji mladić. On je bio hospitaliziran zbog teških ozljeda zadobivenih u padu s krova kuće.

Iz zagrebačke policije u ponedjeljak je priopćeno kako je u nedjelju u Kliničkom bolničkom centru Sestara milosrdnica uslijed ozljeda zadobivenih prilikom pada s visine preminuo 26-godišnjak.

Prema dostupnim podacima, mladić se 1. travnja oko 22:50 u Ulici Josipa Kozarca popeo na krov kuće 67-godišnjaka. Dok je silazio s krova, pokušao je ući u košaru vatrogasnog vozila koja je bila podignuta i pao je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NEPRILAGOĐENA BRZINA Teška prometna nesreća u Tisnome: Mladić prevezen u splitsku bolnicu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TEŠKO OZLIJEĐEN FOTO Užas na cesti: Nije bio vezan, udario u više znakova, rasvjetne stupove i metalnu ogradu

S teškim ozljedama tada je hospitaliziran u Kliničkom bolničkom centru Sestara milosrdnica. Okolnosti nesreće još se utvrđuju. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene