Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Predao se pucač iz Fontane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Boris Mamić (33), bivši boksač iz Splita, koji se sumnjiči za to da je protekli vikend pucao u narodnjačkom klubu Fontana, nakon tri dana bijega jučer se sam javio policiji.

U nazočnosti svog odvjetnika, oko 12 sati došao je u 6. policijsku postaju te se predao i nad njim je u tijeku kriminalistička obrada.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gradska atrakcija MALI HRVATSKI GRAD DOBIO SVOJU PRVU FONTANU Planova je još, no... Slika nije dostupna Seks u javnosti VIDEO Usred bijela dana skinula gaće i zajahala dečka na gradskoj fontani

Nakon obrade, uz kaznenu prijavu bit će prepraćen u istražni centar, a jučer nije bilo poznato je li sa sobom donio i pištolj iz kojeg je pucao. Mamićeva predaja trebala bi pomoći policiji u razjašnjavanju onog što se te noći događalo u Fontani.

Naime, Mamić se osim za pucnjavu, sumnjiči i za lakše ozljeđivanje pjevača benda iz Vranja, redara i gosta kluba, no još uvijek nije poznato tko su osobe koje su njega pretukle. 

Vlasnik kluba Ante Radoš ustvrdio je da su te osobe u klub ušle pokazujući policijske značke, no policija je demantirala da su u sukobu i napadu na Mamića sudjelovali policajci. Policija je čak javno zatražila pomoć gostiju iz Fontane, no na njihov im se apel do sada nitko nije javio. 

Inače, Mamić je nakon što je napadnut u klubu, izašao iz Fontane, da bi se vratio nakon 40 minuta. U ruci je imao pištolj, a na sebi pancirku. 

Kada je došao do vrata, na kojima je neprobojno staklo, zatekao je redara i gosta. Zapucao je prema podu, poslije čega su redar i gost pobjegli, a on je, željen osvete, ušao u Fontanu. 

U gužvi koja je tada nastala ozlijedio je pjevača te jednog redara i gosta, nakon čega je sjeo u mercedes i odvezao se.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene