Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Zagrebu

Policajac pokušao smiriti muškarca koji je izazivao nered u zagrebačkom kafiću, obojica prošla  s teškim ozljedama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajac van dužnosti zamolio je muškarca koji je u kafiću narušavao javni red i mir da prestane. Kad je posegnuo za značkom, muškarac ga je udario i teško ozlijedio. Zatim je krenuo bježati.

Muškarac (28) u petak oko 23.50 na zagrebačkom Trnju u ugostiteljskom objektu narušavao je javni red i mir. 

Policajac van službe upozorio ga je na ponašanje i rekao mu da prestane te ga zamolio da napusti ugostiteljski objekt.

"Neposredno nakon izlaska iz objekta, u trenutku kada je policijski službenik posegnuo za policijskom značkom kako bi se legitimirao, 28-godišnjak ga je udario pri čemu ga je teško ozlijedio da bi se odmah potom dao u bijeg", kažu u zagrebačkoj policiji.

Pročitajte i ovo Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Pritvoren uz kaznenu prijavu Filmska potjera u Dubrovniku: Taksist bježao policajcima, jednome automobilom prešao preko noge

Pročitajte i ovo Policija (Arhiva: Dusko Marusic /PIXSELL) Priveden 39-godišnjak U potjeri za Nijemcem u Puli ozlijeđena dva policajca

U blizini se zateko 24-godišnjak koji je vidio što se dogodilo. Napadača je zadržao je do dolaska policije. Ozlijeđenog policajca prevezli su u KB Merkur gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

"Liječnička je pomoć 28-godišnjaku pružena je u KB Sestre milosrdnice gdje je utvrđeno da je, najvjerojatnije uslijed sprečavanja bijega i zadržavanja do dolaska policije, teško ozlijeđen. Okolnosti ovog događaja se utvrđuju te je kriminalističko istraživanje u tijeku", dodali su u policiji. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene