Obavijesti Video Pretražite Navigacija
evakuirano nekoliko pacijenata

VIDEO Lokaliziran je požar na Ugljanu u blizini Psihijatrijske bolnice: "Nagorjelo je nekoliko krovišta"

Aktualno Galerija +0 Kanader - 3 Galerija 1/1 >>
U neposrednoj blizini Psihijatrijske bolnice na Ugljanu u ponedjeljak oko 15:30 sati buknuo je požar, potvrdio je za Hinu županijski vatrogasni zapovjednik Matej Rudić, a načelnik općine Preko Jure Brižić rekao da je dio pacijenata evakuiran.

Na požarište su upućena dva kanadera i vatrogasci dobrovoljnih društava s Ugljana i Pašmana, a posebnom trajektnom vezom iz Zadra na Ugljan su upućeni i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Zadar, rekao je Rudić. Dodao je kako, prema prvim informacijama, gori borova šuma i nisko raslinje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna gorio stan Splitski vatrogasci na sto muka: "Zbog parkiranih vozila i protuprovalnih vrata u stan na 9. katu morali smo ulaziti preko susjednog balkona"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna vatrogasci na terenu Gusti dim nadvio se iznad Ranžirnog kolodvora, vatrogasci otkrili što gori

Načelnik općine Preka Jure Brižić, na čijem je području Psihijatrijska bolnica Ugljan, rekao je da je evakuiran dio pacijenata.

"Požar je lokaliziran, nema otvorene vatre, rubove natapamo vodom. Intervencijska vatrogasna postrojba, vatrogasci iz Zadra došli su izvanrednom trajektnom linijom. Nagorjelo je nekoliko krovišta na skladišnim objektima Psihijatrijske bolnice Ugljan, a koliko ja znam, nema ozlijeđenih pacijenata i osoblja bolnice", dodao je zapovjednik Rudić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene