Obavijesti Video Pretražite Navigacija
krivo je more

Poljak pijan vozio kroz kamp pa uletio u šator i pregazio ruku usnulog Talijana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koju je u srijedu, 20. kolovoza pod utjecajem alkohola izazvao 64-godišnji Poljak, izvijestila je istarska policija. Poljak je Mercedesom uletio u šator u kampu i ozlijedio Talijana.

Nesreća se dogodila kada je 64-godišnji poljski državljanin, pod utjecajem alkohola od 1,91 g/kg, upravljao Mercedesom poljskih registarskih oznaka cestom koja vodi kroz autokamp na području Puntižele u Puli.

Pročitajte i ovo Opća bolnica Pula Istraga u tijeku Novi detalji tragedije u Istri: Roditelji preminule djevojčice i dva dana ranije bili su u bolnici Rotacijska garaža u Puli - 4 Naš proizvod Ovo je prva rotacijska garaža u Hrvatskoj: Pogledajte koliko će stajati parking

"Uslijed bitno smanjenih vozačkih sposobnosti zbog alkoholiziranosti, automobilom je prešao na zemljani teren, udario u šator i kotačem prešao preko ruke 40-godišnjeg talijanskog državljanina koji je spavao u šatoru", izvijestila je istarska policija.

Talijan je zbog ozljeda prevezen u OB Pula gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen te je pušten na kućnu njegu.

Policija je 64-godišnjaku privremeno oduzela vozačku dozvolu, smješten je u posebne prostorije policije do otriježnjenja te će mu biti uručen prekršajni nalog zbog počinjenja prometnih prekršaja. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene