Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počinitelj za sada nepoznat

Načelniku iz službenog ormara ukraden pištolj?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija već gotovo mjesec dana šuti o jednoj neugodnoj priči koja se dogodila u razdoblju između 19. i 26. kolovoza na četvrtom katu zgrade PU splitsko-dalmatinske, piše Slobodna Dalmacija.

Iz ureda A.V., načelnika Odjela za nezakonite migracije, ukraden je pištolj marke glock s pripadajućom futrolom koji je on držao u svojem nezaključanom ormaru. Policija je već Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu podnijela kaznenu prijavu protiv za sada nepoznatog počinitelja, ali o ovom događaju za sada ipak nisu spremni opširnije govoriti za javnost, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Davor Posilović Odbio alkotest Iz službe udaljen jedan od vodećih ljudi zagrebačke policije: Krivudao po cesti kod Zaprešića Načelnik prijavljen za napastovanje - 2 Podnesena prijava HDZ-ov načelnik optužen za seksualno zlostavljanje stao pred kamere: "Nije bilo nikakvih naloga, samoinicijativno sam izašao iz stranke"

Nema zataškavanja

'Policijski izvidi su u tijeku i dok oni ne završe mi o bilo kakvim detaljima kao i samom događaju ne bismo govorili za javnost. Ne zataškava se ništa od javnosti, nego se samo ostavlja prostor da krim službenici u miru odrade svoj posao. Kada obrada bude gotova, nema prepreke da tada o tome izvijestimo javnost', rekla je glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Marina Kraljević-Gudelj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene