Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tragedija u np krka

Kod Skradinskog buka utopili se stariji muškarac i mlađa žena: "Ona je imala studentsku iskaznicu..."

Nacionalni park Krka (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Nacionalni park Krka (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Nacionalni park Krka (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Nacionalni park Krka (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Nacionalni park Krka (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/2 >>
U subotu oko 15:40 policija je od čuvara Nacionalnog parka Krka dobila dojavu da su posjetitelji na području Skradinskog buka vidjeli dvije mrtve osobe. Iz rijeke dubine tri metra ronioci su izvukli tijela muškarca i žene.

"Postupak identifikacije je u tijeku, a obdukcija još nije gotova", kazala je za DNEVNIK.hr Marica Kosor, glasnogovornica šibensko-kninske policije, o tijeku istrage tragedije u kojoj se utopilo dvoje ljudi u rijeci Krki, nekoliko metara od Skradinskog buka u subotu.

Pročitajte i ovo Nijemci bespravno gradili - 2 S pogledom na more Bahatluk stranih državljana koji ilegalno grade na hrvatskoj obali: Jedan se njemački par time ponosno pohvalio i na - televiziji Ilustracija Izvan EU-a Susjedi donijeli odluku: Stranci će morati plaćati dvije tisuće eura godišnje za zdravstveno

"Radi se o starijoj muškoj i mlađoj ženskoj osobi. Tijekom očevida izuzete su stvari i isprave koje bi se mogle dovesti u vezu s preminulima", dodala je.

Kako piše portal Morski.hr, radi se o Koreancima koji su u Nacionalni park stigli rent a carom.

"U šumici kod slapa pronašli su njihove stvari, njezina iskaznica studentska, koja pokazuje da je djevojka 1998. godište. Pronašli su i njhove ulaznice za Krku koje su im izdane u subotu u 13:20", rekao je izvor iz Nacionalnog parka Krka za spomenuti portal.

Podsjetimo, u subotu oko 15:40 policija je dobila dojavu od čuvara Nacionalnog parka Krka da su posjetitelji na području Skradinskog buka vidjeli dvije mrtve osobe.

Iz rijeke dubine tri metra izvučena su tijela jedne muške i jedne ženske osobe. Okolnosti događaja i identiteti stradalih se utvrđuju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene