Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

svjedoci, javite se

Policija traži pomoć: U Osijeku autom naletio na pješaka na zebri i pobjegao, u tijeku potraga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija traži pomoć građana koji su svjedočili prometnoj nesreći u Osijeku u kojoj je nepoznati vozač automobilom naletio na pješaka na pješačkom prijelazu pa pobjegao.

Nepoznati vozač naletio je automobilom na pješaka na pješačkom prijelazu u Osijeku i pobjegao. Nesreća se dogodila danas oko 17:20 sati na raskrižju Ulice kneza Trpimira – Franje Kuhača i Cara Hadrijana. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

Vozač se, nakon što je udario pješaka koji je prelazio cestu na obilježenom pješačkom prijelazu, nije zaustavio već je pobjegao u smjeru Baranje, bez da je pomogao unesrećenom pješaku, niti je o prometnoj nesreći obavijestio policiju.

Policija poziva svjedoke prometne nesreće, kao i sve građane koji imaju saznanja koja bi mogla dovesti do pronalaska vozila i vozača, da im se jave telefonomna brojeve 112 ili 192, ili da osobno dođu u njima najbližu policijsku postaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene