Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tragedija na krku

Ipak nije ubojstvo: Policija objavila detalje tragične smrti strankinje na Krku, dva dana je bila mrtva u stanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava primorsko-goranska objavila je detalje smrti strankinje u gradu Krku. Po prvim informacijama policije, sumnjalo se na ubojstvo, no rezultati obdukcije pokazali su da je uzrok smrti akutno trovanje alkoholom.

U nastavku kriminalističkog istraživanja što ga provode policijski službenici Policijske postaje Krk i u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci, nalazom obdukcije i toksikološkim vještačenjem utvrđen je uzrok smrti 47-godišnje njemačke državljanke, objavila je primorsko-goranska policija.

Pročitajte i ovo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću? Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

Od akutnog trovanja alkoholom u količini od 3,6 promila 47-godišnjakinja je preminula tijekom 25. srpnja, dva dana prije nego što je policija pronašla njezino mrtvo tijelo.

Policija je zaprimila prijavu 27. srpnja  oko 19:45. Policajci su u apartmanu u gradu Krku pronašli beživotno tijelo žene i zatekli 46-godišnjeg njemačkog državljanina. Prilikom uhićenja Nijemac je bio pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,90 g/kg, a kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da nije pomogao preminuloj osobi.

Zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela nepružanja pomoći protiv njega je podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Kriminalističko istraživanje nastavlja se kako bi se otkrile sve okolnosti tog nesretnog događaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene