Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISPALIO DVA HICA

Policija objavila detalje sukoba kod Koprivnice: 72-godišnjak pucao na člana obitelji koji je teže ozlijeđen, napao i jednu ženu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava koprivničko-križevačka objavila je detalje sukoba koji je završio pucnjavom na širem području Koprivnice.

U subotu oko 15 sati na području Reke, u blizini Koprivnice, dvojica muškaraca verbalno su se i fizički sukobili, a sukob je završio pucnjavom.

Naime, kako je korpivnička policija objavila - 72-godišnjak se sukobio s 41-godišnjim članom obitelji i pucao u njega iz malokalibarske puške. Ispalio je dva hica. Uhićen je na mjestu događaja.

41-godišnjak je prevezen u Opću bolnicu Koprivnica i teže je ozlijeđen. U bolnicu je prevezen i drugi muškarac koji je zadobio ozljede prilikom fizičkog sukoba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Podnesena kaznena prijava Završena istraga drame u zadarskoj luci: Objavljeno za što se sve sumnjiči rabijatni Slovenac

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna sukob kod gline Posvađali se pa pucao na 56-godišnjaka nasred ulice u subotu ujutro

Također, "sumnja se da je osumnjičeni prijetio riječima 71-godišnjakinji da će ugroziti njezin život te ju je odgurnuo i lakše ozlijedio".

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja podnesena je kaznena prijava protiv 71-godišnjaka zbog pokušaja ubojstva, tjelesne ozljede i prijetnje.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene