Obavijesti Video Pretražite Navigacija
razbojništvo u kladionici

Policija traži pomoć građana: Prepoznajete li osobu s fotografija?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija traži nižeg muškarca u dobi od oko 30 godina koji je srednje tjelesne građe, a bio je odjeven u crni donji dio trenirke, gornji tamnoplavi dio trenirke, bijele tenisice, nosio je kapu i crni ruksak. Vjeruju da ima saznanja o razbojništvu i pokušaju razbojništva u kladionicama na zapadu Zagreba.

Zagrebačka policija traži muškarca za kojeg smatraju da raspolaže informacijama o razbojništvu i pokušaju razbojništva u kladionicama u Vrapču i Savskom gaju.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Ilustracija Hrabri potez Htio s plastičnim pištoljem opljačkati kladionicu, ali nije očekivao da je tamo i on: "Bio je izvan službe..."

U ponedjeljak 30. studenog oko 15:30 nepoznati počinitelj pokušao je opljačkati kladionicu u Zrnetićevoj ulici. Pet dana ranije opljačkana je kladionica u ulici II. Savski gaj.

Policija traži nižeg muškarca u dobi od oko 30 godina koji je srednje tjelesne građe, a bio je odjeven u crni donji dio trenirke, gornji tamnoplavi dio trenirke, bijele tenisice, nosio je kapu i crni ruksak.

Policija moli sve koji imaju korisne informacije o osobi s fotografija da se jave na 192 ili na e-mail zagrebacka@policija.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene