Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priveden 32-godišnjak

Podvodio prostitutke koje su naplaćivale do 1000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražni sudac Županijskog suda u Splitu pritvorio je 32-godišnjaka za kojeg se osnovano sumnja da je počinio kazneno djelo podvođenja, potvrdila je to Kristina Sladojević iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Inspektori Odjela organiziranog kriminaliteta uhitili su 32-godišnjaka za kojeg sumnjaju da je od svibnja do kolovoza ove godine u Splitu, Šibeniku i Zadru okupio i angažirao pet djevojaka koje su pružale seksualne usluge za novac, kažu u policiji.

Pročitajte i ovo Prostitucija, ilustracija Uhićena je Peruanka u unajmljenim stanovima organizirala prostituciju: Policija otkrila detalje Slika nije dostupna Zaradile pola milijuna kuna od prostitucije

Najmlađa djevojka ima 22, a najstarija 33 godine i s područja su Splita, Vinkovaca, Lipika, Solina i Sarajeva. Muškarac im je nabavio mobilne telefone čije je brojeve oglasio u novinama i malim oglasnicima, te na web stranici, istovremeno primajući pozive i dogovarajući mjesto i vrijeme susreta, te cijenu usluge. Policija je dobila informaciju kako su se cijene za seksualne usluge kretale od 600 do 1000 kuna.

Nakon završene krim obrade policija je 32-godišnjaka privela na istragu odakle je poslije saslušanja prepraćen i pritvoren na Bilicama, dok je državljanka Bosne i Hercegovine prekršajno prijavljena, a protiv ostalih djevojaka je podignut optužni prijedlog.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene