Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policijska istraga

Požar automobila u Gruškoj podmetnut

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar u kojem su jučer izgorjela tri automobila na parkiralištu u zagrebačkom naselju Trnje podmetnut je ispod terenskog vozila ‘mercedes ML320’.

Nepoznati počinitelj je oko 3,40 sati ispod stražnjeg desnog kotača ‘mercedesa’, parkiranog u Gruškoj ulici, postavio drvenu kutiju s novinskim papirom koji je polio lakozapaljivom tekućinom i zapalio. Vatra se sa skupocjenog ‘mercedesa’, u vlasništvu leasing kuće, proširila na kombi ‘citroen jumper’ i ta dva vozila u potpunosti su izgorjela, dok je djelomično oštećen ‘VW passat’.

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Ilustracija Dovršena istraga Trovanje mineralnom: Policija otkrila što se dogodilo, prijavljene su dvije žene

Kako se doznaje, vlasnik terenca policiji nije prijavio nikakve prijetnje. U požaru u Gruškoj ulici nitko nije ozlijeđen, a materijalna šteta još uvijek nije utvrđena, no procjenjuje se većom. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene