Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćeni na granici

Filmska pljačka u Istri: Šestorica Talijana dočekala poduzetnika ispred banke i ukrala mu torbu sa 195.000 eura, među pljačkašima i policajci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šestorica talijanskih državljana koje se povezuje s pljačkom teškom gotovo milijun i pol kuna uhićena su u srijedu na graničnom prijelazu Plovanija i trenutačno se nad njima provodi kriminalističko istraživanje, potvrdila je u petak istarska policija.

Osumnjičene su uhitili policajci iz Buja nekoliko sati nakon što ih je u srijedu prijavio Talijan da su mu u Puli ukrali veći novčani iznos. Zahvaljujući njegovu opisu počinitelja, oni su uhićeni na graničnom prijelazu Plovanija.

Prema pisanju talijanskih medija, radi se o pljački od oko 195 tisuća eura, odnosno nešto manje od milijun i pol kuna. Među uhićenima su navodno i dvojica talijanskih policajaca te jedan pripadnik karabinjera.

Talijanski mediji također navode da su dvojica muškaraca napala poduzetnika ispred jedne banke i ukrala torbu s velikim iznosom novca. Novac su potom predali ostalima koji su se nalazili u autu te odmah krenuli u bijeg.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prometna nesreća u Adamovcu Tragedija kod Zagreba: Mladić automobilom sletio s ceste i na mjestu poginuo

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KORONASVADBA KOD ZADRA Policija privela muškarca zbog prijetnji novinarki, prijavljen i za širenje zaraze te organizaciju svadbe u zaleđu Zadra

Za sada je nejasno što su trojica talijanskih policajaca radila u Hrvatskoj, kako su prešla granicu za vrijeme strogih epidemioloških mjera te jesu li imali pomagača na hrvatskoj strani, navode talijanski mediji.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene