Obavijesti Video Pretražite Navigacija
50-godišnjakinja iz Virovitice

Shvatila da je prevarena: Htjela se riješiti uroka pa su joj skinuli njih – osam tisuća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iznos od 8000 kuna uplatila je 50-godišnjakinja iz Virovitice prevarantici koja joj je preko društvene mreže poručila da joj može skinuti urok ili će u suprotnom umrijeti netko od njezinih bližnjih, no nakon uplate više s tom nepoznatom ženom nije uspjela stupiti u kontakt, pa je prijevaru prijavila policiji.

Virovitičko-podravska policija priopćila je kako je jučer zaprimila dojavu 50-godišnjakinje da ju je prevarila nepoznata osoba.

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila

Ona je preko društvene mreže stupila u kontakt sa ženom koja joj se predstavljala kao osoba koja pomaže drugima u izlječenju raznih bolesti i skidanju uroka.

Rekla joj je da je na nju bačen urok koji ona može ukloniti, ili će u suprotnom netko od njezinih bližnjih preminuti.

Nakon što je 50-godišnjakinja pristala na zahtjev prevarantice, ona je od nje zatražila da joj prvo uplati 8000 kuna, što je 50-godišnjakinja i učinila.

Nakon uplate prevarena više nije mogla stupiti u kontakt s navedenom osobom, pa je policiji podnijela kaznenu prijavu zbog prijevare. (Hina)

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene