Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kod varaždina

Pijani vozač (35) naletio na dječaka na biciklu: 14-godišnjak je teško ozlijeđen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač (35) imao je 1.55 promila alkohola u krvi kad je sinoć odlučio sjesti za volan i krenuti iz smjera Varaždina u smjeru Ludbrega. Oko 21:45 na državnoj cesti D-35 u Križovljanu naletio je na 14-godišnjeg biciklista.

Dječak je teško ozlijeđen i prevezen je u varaždinsku Opću bolnicu, gdje mu je pružena medicinska pomoć.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Karlovac: Olupina auta u kojem je poginuo bračni par iz Rijeke Istraga u tijeku Dječak pušten iz bolnice: Njegovi roditelji stradali su u strašnoj prometnoj nesreći

Osim što je bio pod utjecajem alkohola 35-godišnjak nije prilagodio brzinu kretanja vidljivosti i gustoći prometa, te je autom prešao na desnu biciklističku traku gdje je prednjim djelom vozila udario u stražnji kotač bicikla kojim je u istom smjeru vozio 14-godišnjak.

"Biciklist je bio bez ugrađenih svjetala i nije imao reflektirajući prsluk ili odjeću. Uslijed udara vozila u bicikl, biciklist je udario u vjetrobransko staklo i pao na kolnik, odnosno biciklističku stazu, kojom prilikom je zadobio teške tjelesne ozljede", priopćila je policija.

Za vrijeme očevida promet se odvijao jednim prometnim trakom uz regulaciju policijskih službenika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene