Obavijesti Video Pretražite Navigacija
strava u međimurju

Pijani muškarac udario bebu staru 20 dana metalnom šipkom, tukao i suprugu: Privela ga policija

Nasilje nad ženom, ilustracija
Nasilje nad ženom, ilustracija Foto: DNEVNIK.hr
Muškarac je priveden, a beba i žena se nalaze u bolnici. Žrtve su obiteljskog nasilja. Bebu je otac udario metalnom šipkom, a ženi nanio lakše tjelesne ozljede.

Na odjel čakovečke pedijatrije primjena je beba stara 20 dana s ozljedom glave i natkoljenice, kao i njezina majka s lakšim tjelesnim ozljedama. Oboje su žrtve obiteljskog nasilja.

Pijani muškarac je suprugu tukao po rukama i glavi te je metalnom šipkom udario bebu koja je bila u naručju i nanio joj duboku ranu na glavi, doznaje HRT.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Učenik otprije problematičan? Dječak udario školskog kolegu šakom u lice i teško ga ozlijedio, roditelji nasilnika kažu da mu je ''samo opalio šamar''. Sada moraju platiti odštetu

Pročitajte i ovo Natpisi - 2 NEJASAN ZAKONSKI OKVIR Što je (i kada) dozvoljeno, a što ne? Ugledni odvjetnik upozorava na veliki problem u kažnjavanju poruka mržnje u Hrvatskoj

Dežurni pedijatar Dejan Balažin potvrdio je da beba ima ozljede glave i natkoljenice te da je u bolnici zbog mogućih komplikacija. "Dijete smo primili zajedno s majkom, majka je dobro. Mogu reći, na sreću, dijete je isto dobro, zasad se čini da se ne radi o teškim tjelesnim ozljedama. Dijete smo ostavili na opservaciji radi praćenja", dodao je.

Policija je privela muškarca. Trenutno se provodi kriminalističko istraživanje i više informacija bit će poznato po završetku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene