Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

bez milosti

Pijan sletio s ceste pa kažnjen s 23 tisuće kuna i zabranom vožnje

Policija, ilustracija (Foto. Pixsell,Hrvoje Jelavic)
Policija, ilustracija (Foto. Pixsell,Hrvoje Jelavic)
Aktualno Galerija Policija, ilustracija (Foto. Pixsell,Hrvoje Jelavic) Policija, ilustracija (Foto. Pixsell,Hrvoje Jelavic) +0 Policija na mjestu događaja (Foto: TheAdvocate) Galerija 1/2 >>
Novčanom kaznom od gotovo 23 tisuće kuna te zabranom vožnje u trajanju od devet mjeseci kažnjen je 22-godišnji vozač koji je u noći na petak kod Nove Gradiške u alkoholiziranom stanju sletio s ceste.

Brodsko-posavska policija priopćila je da je taj vozač oko 3 sata u noći u mjestu Rešetari s 1,84 promila alkohola u krvi zbog prebrze vožnje u kružnom toku izgubio nadzor nad vozilom i sletio s ceste. Pritom je udario u metalne stupove, nakon čega se vozilo odbilo, prevrnulo na krov i palo u kanal.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Ilustracija Neodgovorni vozači Oglušili se na zabranu: Policija s autoceste ''skidala'' vozila, dvojica kamionima blokirala staru cestu za Rijeku

Osim što je bio pijan, vozio je za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima "B" kategorije. U nesreći nije bilo ozlijeđenih.

Policija je tog vozača danas privela na Prekršajni odjel novogradiškog Općinskog suda, gdje ga je sudac u žurnom postupku kaznio s 22.800 kuna te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane vožnje u trajanju od devet mjeseci.
(Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene