Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Obiteljsko nasilje kod Varaždina

Pijan mlatio ženu pred djecom: Šakom i nogom udarao suprugu po glavi i tijelu, prijetio da će ju ubiti i zapaliti kuću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu podignulo je optužnicu protiv 42-godišnjaka zbog višegodišnjeg zlostavljanja supruge i djece. Predloženo je i produljenje istražnog zatvora. Prijeti mu zatvorska kazna.

42-godišnjaka terete da je od prosinca 2018. do listopada ove godine u obiteljskoj kući u mjestu kraj Varaždina, pijan zlostavljao suprugu i troje maloljetne djece.

1. listopada 42-godišnjak je supruzi rekao da će je ubiti i zapaliti kuću. Više puta udario ju je šakom i nogom po glavi i tijelu. Sve se to odvijalo u prisustvu njihovo troje djece rođene 2002., 2007,. i 2015. godine.

42-godišnjak se trenutno nalazi u istražnom zatvoru. Iz državnog odvjetništva su zatražili produljenje zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela kojim ga terete.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DOBILI KAZNENE PRIJAVE Pa dobro, jesu li oni normalni? Jedan Zagrepčanin pijan i zaražen spavao u autu, drugi išao na tehnički. Slavonka se uredno ukrcala u bus

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Postalo sumnjivo Rodbinu uvjerio da ona ne želi razgovarati s njima: Šest godina skrivao majčinu smrt i dizao njezinu mirovinu

Kazneni zakon za kazneno djelo povrede djetetovih prava predviđa kaznu zatvora u trajanju od šest mjeseci do pet godina, a za nasilje u obitelji - kaznu zatvora u trajanju do jedne godine.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene