Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kaznene prijave

Potukli se u Benkovcu, a kad su privedeni, ozlijeđeni je napao policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog tučnjave dvojice mladića u Benkovcu, u kojoj je jedan teže ozlijeđen, u četvrtak je intervenirala policija, pri čemu se jedan mladić odupirao uhićenju, vrijeđao policajce i jednom policajcu ozlijedio oko, izvijestila je u petak zadarska Policijska uprava.

Policijski službenici Policijske postaje u Benkovcu dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom mladića u dobi od 23 i 21 godinu. Sumnjiči ih se da su se jučer oko četiri sata u Šopotskoj ulici u Benkovcu verbalno, a zatim i fizički sukobili te je 23-godišnjaku nakon liječničke pomoći utvrđena teška ozljeda.

Pročitajte i ovo Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija Ilustracija Kaznena prijava Na aerodromu u Zadru uhvaćeno dvoje mladih Rusa: Policija odmah posumnjala da nešto nije u redu

Obojica su uhićena i privedena u službene prostorije, gdje je nad njima provedeno kriminalističko istraživanje, pri čemu je 23-godišnjak vrijeđao policijske službenike te pružao aktivan otpor.

Kako nije prestajao pružati otpor, policijski službenici tog su muškarca uz uporabu sile polegli na pod, a on je udario jednog službenika u oko i pritom ga lakše ozlijedio.

Nakon provedenoga kriminalističkog istraživanja mjerodavnome državnom odvjetništvu protiv 21-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava zbog teške tjelesne ozljede, a protiv 23-godišnjaka zbog prisile prema službenoj osobi u pokušaju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene