Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO ZEMLJU

Otkriveno što se događalo neposredno prije stravičnog ubojstva u Rijeci: Je li ovo bio motiv za divljački napad na ženu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Motiv strašnog zločina u Rijeci u kojem je život izgubila 67-godišnja žena dosad nije bio poznat. No, istražitelji su sada rekonstruirali što se događalo kobnog dana u kafiću u centru grada.

Muškarac (36) osumnjičen za nasilno ubojstvo 67-godišnje žene u riječkom kafiću prebačen je u srijedu iz riječkog istražnog zatvora u zatvorsku bolnicu u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Fotografija napadača Ispričali se "Za vas je on čudovište, za mene je bio vrlo bolestan dječak": Roditelji napadača koji je ubio šestero ljudi otkrili zašto je birao žene za žrtve

Stravični zločin u samom centru Rijeke šokirao je cijelu Hrvatsku. Posebno je zgrozila neviđena brutalnost kojom je ubojstvo počinjeno, a što je zabilježeno i na snimci nadzorne kamere u kafiću.

O motivu ubojstva dosad nije bilo nikakvih podataka - supruga ubojice kazala je kako misli da se njezin suprug i žrtva nisu poznavali od ranije, već da su se nedavno upoznali.

No, istražitelji su sada rekonstruirali što je neposredno prethodilo zločinu i što bi mogao biti motiv za ubojstvo, doznaje Index.

Napadač i žrtva sjedili su u kafiću i pili kavu. Sve je bilo u redu do trenutka kada je trebalo platiti račun. Tijekom istrage svjedoci su ispričali kako muškarac nije mogao naći novčanik, pipao je po džepovima i potom verbalno napao ženu te je optužio da mu je ukrala novac. Ubrzo nakon toga divljački je nasrnuo na nju.

Novčanik je nakon brutalnog ubojstva pronađen na podu kafića. Nije jasno kako je ondje završio te je li do trenutka kada se našao na tlu bio kod ubojice.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene