Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osumnjičen za preprodaju droge ozlijedio policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv 34-godišnjeg muškarca iz Skradina podnesena je kaznena prijava zbog osnovane sumnje u zloporabu opojnih droga, te zbog sprječavanja službene osobe u obavljanju dužnosti.

Policija je, kako se navodi u priopćenju, posumnjala da Skradinjanin u stanu posjeduje određenu količinu droge za preprodaju. Nakon što je jučer, uz nalog istražnog suca Županijskog suda u Šibeniku, pretražila stan osumnjičenika u Skradinu pronašla je i oduzela 4,1 grama žute praškaste tvari izgleda karakterističnog za heroin. Pronađeno je također i nešto manje od jednog grama bijele nepoznate praškaste tvari.

Pročitajte i ovo Ilustracija za europsko tržište Prilagođeni spremnici, dogovorene rute i više od 20 paketa: USKOK podigao optužnicu protiv švercera droge Amfora - 2 Vrlo rijetke Baš u pravo vrijeme! Tražili su drogu, a pronašli antičke amfore: Jedna je posebno zanimljiva

Dok je policija pretraživala stan, osumnjičenik je nasilno pokušao ući u njega te je tom prilikom nasrnuo na policajca lakše ga ozlijedivši.

Protiv 34-godišnjeg muškarca, koji je jučer popodne priveden u Istražni centar Županijskog suda u Šibeniku, podnesena je i kaznena prijava zbog sprječavanja službene osobe u obavljanju dužnosti, priopćila je šibenska policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene