Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji na aparatima

Od trovanja plinom umrlo dvogodišnje dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roditelji dvogodišnjeg djeteta koje je umrlo danas od, kako se pretpostavlja, trovanja plinom, na Odjelu su intenzivne njege Opće bolnice Varaždin, priključeni na aparate i u kritičnom su stanju, rekao je istražni sudac Županijskog suda u Varaždinu Igora Pavlic, koji sudjeluje u očevidu.

U kući u kojoj su nađeni, izmjerene su vrijednosti ugljičnog monoksida i dioksida, ali točan uzrok smrti znat će se tek nakon što stručnjaci daju svoje mišljenje o tim podacima i stignu rezultati obdukcije tijela umrlog djeteta.

Pročitajte i ovo U bolnici s djecom Imaš pravo, ostvari ga Tko sve ima pravo na besplatni smještaj uz bolesno dijete i kako se ono ostvaruje Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom

Obitelj je u poslijepodnevnim satima u vikend kući u Ključu našla majka 31-godišnjaka, koja je pozvala Hitnu pomoć. On i njegova 19-godišnja nevjenčana supruga ležali su u besvjesnom stanju, a njihovo dvogodišnje dijete ležalo je mrtvo, doznaje se od Pavlica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene