Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Manje oružja, manje tragedija"

Nova žrtva petardi: U Lipovljanima dječak kapislom ozlijedio šaku

Petarda, ilustracija (Foto/Arhiva: Borna Filic/PIXSELL)
Petarda, ilustracija (Foto/Arhiva: Borna Filic/PIXSELL)
Aktiviranjem elektrodetonatorske kapisle, inicijatorom za eksploziv, u utorak je dječak u Lipovljanima lakše ozlijedio šaku, a u sisačko-moslovačkoj policiji nastavljaju kriminalističku istragu toga događaja da bi utvrdili kako je došao u dodir s eksplozivom.

Policija je u srijedu izvijestila da se osmogodišnji dječak ozlijedio na Novu godinu oko 16:30, a u pakračkoj bolnici konstatirane su mu lakše ozljede.

Pročitajte i ovo Pljačka u Našicama - 3 strava u Slavoniji Maskirani muškarci upali u kuću, napali trudnicu i svekrvu: "Glava joj je bila toliko natečena da ju nisam ni prepoznao" Ilustracija Nesreća kraj Čakovca Zadobio teške ozljede: Muškarac (76) palio petarde u vinogradu, jedna mu eksplodirala u ruci

Iz PU sisačko-moslavačke kažu kako tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana na njihovu području nije bilo većih izgreda ili narušavanja javnog reda i mira.

Podsjećaju da je u tijeku MUP-ova akcija "Manje oružja, manje tragedija", u kojoj građani mogu dragovoljno policiji predati sve vrste oružja i ubojitih sredstava bez sankcija.

Neće biti ni prekršajno ni kazneno prijavljivani, a predaja je anonimna. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene