Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nestao 19-godišnji mladić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Damir Šuća (19) iz Supetra s otoka Brača nestao je u nedjelju nakon ponoći nakon što je navodno izašao van s jednom djevojkom. Posljednja ga je na mobitel čula majka, a nakon toga mu se gubi svaki trag.

Obitelj je nestanak prijavila policiji, a za nesretnim mladićem organizirana je potraga u kojoj sudjeluju splitski spasitelji, policija, vatrogasci i sami mještani.

Pročitajte i ovo Ni traga ni glasa - 6 Traže ga 16 dana Nestao bez traga, obitelj 82-godišnjaka je očajna: "Ja se nadam da je još uvijek živ i da hoda" Ilustracija Iz 2022. Razriješen slučaj nestanka: Dvojac ubio vlasnika poslovnog prostora u Dubrovniku s jasnim ciljem

Mladićev mobitel lociran je južno od Nerežišća, dok je njegov skuter, kojim je izašao vani, pronađen parkiran u Supetru.

Pretraga terena za sada, na žalost nije dala rezultata. 

Prema neslužbenim informacijama dječakovi roditelji porijeklom su iz Vukovara, a u Supetar su se doselili prije nekoliko godina. 

Nestali mladić odličan je učenik gimnazije. Do sada nikada s njim nije bilo nikakvih problema, pa je misterij njegova nestanka time još veći.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene