Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sumnja na trovanje monoksidom

Nedelišće: Jedna osoba mrtva, druga bez svijesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Prvomajskoj ulici u Nedelišću pronađena su tijela dvije osobe.

Pronađeno je mrtvo tijelo 51-godišnjeg muškarca, dok je 47-godišnja žena pronađena bez svijesti. Mrtav muškarac i žena bez svijesti pronađeni su u kupaonici obiteljeske kuće,a  za sada se sumnja na trovanje ugljičnim monoksidom. Dojavu da se u kupaoni obiteljske kuće u Prvomajskoj ulici u Nedelišću nalazi mrtav muškarac policija je zaprimila oko 11,10 sati, a dolaskom na mjesto događaja policijski službenici su pokraj mrtvog muškarca pronašli u besvjesnom stanju i žensku osobu. Glasnogovornik PU međimurske Krunoslav Gosarić rekao je kako je prema prvim saznanjima muškarac preminuo prije najmanje 24 sata. Stradala žena prevezena je u Županijsku bolnicu u Čakovcu i nalazi se u teškom stanju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhićen upravitelj Otrovali se u indijskom restoranu: Gosti su pljuvali krv i vrištali od boli Trovanje životinja u Zadru - 1 Trovanje divljih životinja Nije priča s filmskog platna, nego svijet u kojem živimo: ''Ako primijetite, nemojte samo gledati''

Stradale je pronašao obiteljski prijatelj Mladen Vizinger, koji je novinarima potvrdio kako je riječ o bračnom paru Josipu i Gabrijeli Vrbanec. Naime, nakon što Gabrijela nije dva dana došla na posao u poduzeće Jelen d.o.o., a nije se ni javila iz tvrtke su zamolili Vizingera da provjeri gdje je njihova djelatnica. Po dolasku u obiteljsku kuću Vrbančevih pronašao je Josipovo mrtvo tijelo, a pokraj njega, kako je kazao, u očitom stanju šoka suprugu Gabrijelu. Tada je nazvao policiju i hitnu pomoć. Neslužbeno se doznaje kako je u istoj kupaoni prije sedam godina od trovanja ugljičnim monoksidom preminuo 17-godišnji sin stradalih supružnika Vrbanec, Mario. Nakon tog nesretnog događaja napravljene su promjene na plinskim instalacijama i dimnjaku. Glasnogovornik PU međimurske kao mogući razlog smrti nije isključio trovanje ugljičnim monoksidom, no točne činjenice znat će se tek po završetku očevida i provedene obdukcije.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene