Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeste li je vidjeli?

Na Hvaru nestala 78-godišnja žena, u potrazi sudjeluju i HGSS-ovci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Hvaru je iz mjesta Vrboska nestala 78-godišnja Javorka Boljat koja se u popodnevnim satima s adrese Vrboska br. 577 (uvala Basina)

Visoka je 160 cm, izrazito je slabe tjelesne građe, sijede kose, te je najvjerojatnije obučena u crne hlače, crnu jaknu, crne cipele i na glavi ima maramu.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić - 1 Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Ocu osumnjičenog za ubojstvo male Danke određen pritvor, naložena obdukcija umrlog sina: Tijelo ubijene djevojčice traže dronovi Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

U potrazi sudjeluju policija i vatrogasci, ali i šest članova Hrvatske gorske službe spašavanja. Darko Gavrić, pročelnik HGSS Stanice Split, rekao nam je da će se hvarskom HGSS-u pridružiti i članovi ispostave Split.

"Kad su ovakve potrage u pitanju treba što prije krenuti u akciju obzirom na vrijeme. Vidite i sami kakvo je, puše vjetar bura je, temperature su se snizile. Osoba starije životne dobi koja nije konzumirala hranu i piće... Šanse za preživljavanje ima, ali se one svakako smanjuju", kaže Gavrić.

Policija moli građane koji su je ili imaju informacije o njoj da o tome obavijeste policiju na broj 192.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene