Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rastrojen

Sišao s krova i rekao "bok": Uhitili muškarca iz Zadra koji je prijetio da će skočiti, a zatim pobjegao

Muškarac u Zadru prijeti da će se baciti sa zgrade (Foto: Zadarski.hr) - 3
Muškarac u Zadru prijeti da će se baciti sa zgrade (Foto: Zadarski.hr) - 3 Zadarski.hr
Aktualno Galerija Muškarac u Zadru prijeti da će se baciti sa zgrade (Foto: Zadarski.hr) - 5 Muškarac u Zadru prijeti da će se baciti sa zgrade (Foto: Zadarski.hr) - 5 Foto: Zadarski.hr Muškarac u Zadru prijeti da će se baciti sa zgrade (Foto: Zadarski.hr) - 3 Muškarac u Zadru prijeti da će se baciti sa zgrade (Foto: Zadarski.hr) - 3 Foto: Zadarski.hr Muškarac u Zadru prijeti da će se baciti sa zgrade (Foto: Zadarski.hr) - 4 Muškarac u Zadru prijeti da će se baciti sa zgrade (Foto: Zadarski.hr) - 4 Foto: Zadarski.hr Muškarac u Zadru prijeti da će se baciti sa zgrade (Foto: Zadarski.hr) - 2 Muškarac u Zadru prijeti da će se baciti sa zgrade (Foto: Zadarski.hr) - 2 Foto: Zadarski.hr +0 Muškarac u Zadru prijeti da će se baciti sa zgrade (Foto: Zadarski.hr) - 1 Galerija 1/5 >>
Zadarska policija uhitila je rastrojenog muškarca koji je oko 8 sati prijetio da će skočiti sa zgrade.

Zadarska policija pronašla je mladića koji je u ponedjeljak ujutro oko osam sati prijetio da će se baciti s krova na Trgu Petra Zoranića u Zadru.

Pročitajte i ovo Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće Slika nije dostupna Ne smiju se loviti U gepeku prevozio pet kanti punih morskih trpova vrijednih više od 40 tisuća kuna

Kako neslužbeno doznajemo, radi se o rastrojenom mladiću (27) koji je poslije odveden na odjel psihijatrije zadarske bolnice.

Zadarska policija u 7:30 dobila je dojavu da se čovjek nalazi na krovu zgrade Providurove palače i odbija sići.  Oko 8:30 iskoristio je priliku i spustio se preko krovova drugih zgrada.

Na trgu je osim policajaca bila i ekipa Hitne pomoći i vatrogasci koji su napuhali veliki balon za spašavanje. 

Muškarac je šetao po krvou, a onda nestao. Zadarski list piše kako je s druge strane zgrade mogao sići na nižu razinu. Zatim je navodno kroz prozor ušao u radnju "Obala i lučice" gdje se prodaju parkirne karte. Sišao je u prizemlje te izašao iz zgrade s koje se htio baciti. Njegov odlazak na Trgu nisu primijetili jer im je pogled zaklanjao upravo balon za spašavanje. Sreo ga je građanin.

"Ljudi, pa mi smo se upravo sreli na stepenicama te zgrade, ja sam išao po parkirnu kartu, a on je lijepo mirno silazio. Još mi je rekao „Bok“. I ja sam njega pozdravio. Da, onaj sa krova, u kaputu",  uzbuđeno je govorio čovjek, piše Zadarski list.

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene