Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama kod Delnica

Trebao je to biti samo redovan nadzor prometa, ali sve je izmaklo kontroli: Policajka završila s ozljedama

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Dok je 52-godišnjak u subotu navečer kod Delnica odbio policijski alkotest te uz uvrede pokušao pobjeći iz automobila, njegova je 45-godišnja suputnica po izlasku iz vozila fizički napala i lakše ozlijedila policajku.

Iz primorsko-goranske policije u ponedjeljak su objavili kako su osumnjičenika kazneno prijavili zbog prijetnje i oštećenja tuđe stvari, 45-godišnjakinju radi napada na službenu osobu, a oboje su predani pritvorskom nadzorniku.

Policijska patrola u Čabru pokušala ih je zaustaviti pri redovnom nadzoru prometa, no vozač je Škodom delničkih registracija nastavio vožnju, a zaustavio se kad su policajci upalili rotacijska svjetla.

Izašavši iz auta odbio je alkotest te je počeo trčati, no ubrzo je uhvaćen i priveden u postaju, gdje je pogrdnim riječima vrijeđao policajce.

Iz auta je izašla i njegova 45-godišnja suputnica, također vrijeđajući policajce, a zatim je i fizički napala te lakše ozlijedila policajku.

Pročitajte i ovo Droga Neuspjela reklamacija FOTO Dvojica Puljana nezadovoljna kvalitetom droge odlučili su se na sulud potez: Svi završili iza rešetaka

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhićen je Potpuno poludio tijekom šopinga: Razbijao i gazio proizvode, rušio police, vrijeđao okupljene

Osim kaznene prijave, 52-godišnjak je prekršajno kažnjen temeljem Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene