Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GNJUSNI ZLOČIN

Monstruozni Riječanin prijetio trudnoj supruzi da će joj izvaditi dijete iz utrobe pa je tjerao na seks sa strancima i sve snimao

Ilustracija - 1
Ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Tridesetosmogodišnji Riječanin za gnjusne je zločine nepravomoćno osuđen na 6,5 godina zatvora.

Na Županijskom sudu u Zagrebu jučer je 38-godišnji Riječanin nepravomoćno osuđen na 6,5 godina zatvora zbog kaznenog djela protiv spolne slobode na štetu svoje sada već bivše 32-godišnje supruge te prisiljavanja na prostituciju.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Ilustracija Sramota Trudnica izgubila bebu zbog nevjerojatne pogreške liječnika

Zločini su se dogodili u svibnju 2019. godine u stanu u kojem su tada živjeli počinitelj i njegova tadašnja supruga, koja je bila u sedmom mjesecu trudnoće.

Oosumnjičeni je, navedeno je u optužnici, jednom prilikom natjerao partnericu u visokom stupnju trudnoće da popije desetak tableta Helexa i tri čaše piva. No ona je to odbila pa joj je zaprijetio nožem stavivši joj ga pod vrat, rekavši da će je ubiti, raskomadati i izvaditi dijete iz utrobe, piše Jutarnji list.

Potom je doveo nepoznatog muškarca i prisilio svoju trudnu suprugu da s njim ima spolni odnos. U nekoliko navrata ponovio je zločin, prisilivši suprugu na spolne odnose i s drugim muškarcima. Bilo je i slučajeva kad je tijekom seksualnog odnosa morala na glavu staviti jastučnicu, a sve je to, navodno, gledao i snimao osumnjičeni.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene