Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POKUŠAO POBJEĆI

Osumnjičen za ubojstvo: Policija uhitila mladića nedaleko od Nove Gradiške

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnje da je ubio 65-godišnjeg muškarca policija je u srijedu navečer u Cerničkoj Šagovini, nedaleko Nove Gradiške, uhitila mladića (23) koji je pokušao pobjeći s mjesta zločina.

Policijska uprava brodsko-posavska potvrdila je da su u novogradiškoj postaji zaprimili dojavu prema kojoj je mlađi muškarac starijem stvarao probleme.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna očevid je u tijeku Užas u Zagorju: Na cesti pronađena tijela žene i muškarca

Odmah po dojavi na mjesto je upućena patrola koja je oko 21 sat zatekla 23-godišnjaka u pokušaju bijega. Policajci su potom u unutrašnjosti stambenog objekta pronašli tijelo 65-godišnjeg muškarca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Upomoć! Gorim!'' U Maksimiru zapalili muškarca zbog njegove seksualne orijentacije? ''Izgledam kao nakaza''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna završio u bolnici U Cerniku iz vatrenog oružja ranjen muškarac (61), policija istražuje 39-godišnjaka

Na lokaciji na kojoj su pronađeni tijelo mrtvog muškarca i osumnjičeni, policija je obavila očevid u suradnji s Županijskim državnim odvjetništvom Slavonski Brod, a još traje kriminalistička istraga kako bi se utvrdile okolnosti cijelog događaja, kažu u policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene