Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POLICIJA OBJAVILA DETALJE

Mladić udario djevojčicu automobilom na zebri: ''Izašla je iz autobusa, a onda...''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija je objavila detalje prometne nesreće u kojoj je 19-godišnji vozač automobilom udario djevojčicu na Bukovačkoj cesti u Maksimiru. Liječnička pomoć joj je pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena djevojčica dgodila se u petak poslijepodne u Maksimiru, objavila je zagrebačka policija.

Mladić, star 19 godina, vozio je Bukovačkom cestom u smjeru juga u petak oko 16:40 osobni automobil marke Peugeot.

''Dolaskom nasuprot kućnog broja 274, započeo je nepropisno obilaženje na mjestu gdje mu je to zabranjeno punom uzdužnom linijom po sredini kolnika, nepoznatog osobnog automobila koji je bio zaustavljen na desnoj kolničkoj traci i iza autobusa javnog gradskog prijevoza zagrebačkih registarskih oznaka, koji je bio zaustavljen na desnoj kolničkoj traci na obilježenom autobusnom stajalištu'', objavila je policija detalje nesreće.

''Iz autobusa je izašlo dijete i stupilo na zebru'', kazali su, ''a 19-godišnji vozač, nije se zasutavio iako je bio dužan približavati se sigurnosnom brzinom tako da ne ugrožava pješake odnosno da može zaustaviti svoje vozilo kako bi propustio pješake koji su već stupili na pješački prijelaz. Prednjim lijevim dijelom svog vozila naletio je na dijete koje je prelazilo kolnik po pješačkom prijelazu, krećući se u smjeru istoka''.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevid u tijeku Automobil izgorio u sudaru tri vozila na autocesti kod Zagreba: Ozlijeđeno više osoba
Pročitajte i ovo Kolona na A4 javlja hak Kilometarska kolona na autocesti: Prevrnulo se teretno vozilo, čeka se uklanjanje

''U prometnoj nesreći teško je ozlijeđeno dijete pješakinja, a liječnička pomoć joj je pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Nakon zbog izazivanja prometne nesreće protiv vozača biti će podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu'', zaključila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene