Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kazneno prijavljen

Pao "ratar" kod Rijeke: Krao HEP-u struju i u svojem stanu uzgajao marihuanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Opatijska policija uhitila je uzgajivača marihuane koji je drogu sadio u improviziranom laboratoriju ilegalno napajanom s glavnog elektrovoda, čime je HEP oštetio za više desetaka tisuća kuna, kažu u policiji.

Provodeći kriminalističko istraživanje protiv 40-godišnjaka osumnjičenog za zlouporabu droge, policija je pretražila dom i druge prostorije na širem području Matulja.

Pročitajte i ovo Njemačka legalizirala marihuanu - 1 Od 1. travnja Njemačka je legalizirala uporabu i uzgoj kanabisa: Pogledajte kolike količine su dozvoljene Slika nije dostupna Istraga u tijeku Pao "ratar" kod Opatije: Krao struju i u obiteljskoj kući uzgajao marihuanu

Tamo su pronašli vrećice s 547 grama marihuane, ali i opremu za uzgoj indijske konoplje - transformatore za struju, lampe, žarulje, utikače s digitalnim tajmerima i ventilatore koji su se napajali ukradenom strujom.

Naime, tijekom pretresa policija je otkrila da je bez dozvole priključio vod struje iz svog stana na glavni elektrovod kako bi besplatno koristio struju u improviziranom laboratoriju za uzgoj indijske konoplje, ali i za ostale potrebe.

Nakon kriminalističkog istraživanja 40-godišnjak je kazneno prijavljen državnom odvjetništvu.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene